Meten

Procesbeheersing, kennis en advies op het gebied van betontechniek

Duurzaam bouwen is kosten besparen

De rijpheidscomputer en andere sensorvarianten van Verboom zijn onmisbaar hierbij.
Door het constant monitoren, sturen en beheersen van de temperatuur en sterkteontwikkeling van beton weet u precies hoe snel de verharding gaat en of tussentijds bijsturen nodig is. Zo gaat er geen moment verloren en bent u zeker van kwaliteit, veiligheid en een enorme kostenbesparing!

Op het juiste moment de volgende stap zetten

De rijpheidscomputer stuurt een notificatie zodra de vooraf ingestelde rijpheid en sterkte zijn bereikt, waarna u de volgende stap in het bouwproces kunt zetten. Dat betekent optimale efficiency.

Altijd en overal uw gegevens inzien

Om het verhardingsproces te volgen hoeft u niet naar de bouwplaats toe. Via ons webportaal kunt u realtime gegevens bekijken op uw smartphone, tablet of pc. Meetgegevens exporteren naar grafieken en deze online bewaren is in enkele muisklikken voor elkaar.

Warme en koude gietbouw

Onze meetapparatuur is geschikt voor zowel warme als koude gietbouw. Bij warme gietbouw kunnen wij de sterkteontwikkeling versnellen door warmte toe te voegen aan het beton.

Onze producten

Lees meer over meten van de betonrijpheid

Vraag hier meer informatie over het meten bij warme en koude gietbouw aan. In onze kennisdocumenten vertellen we meer over het bepalen en beïnvloeden van de rijpheid en sterkte van beton.

Kennis
Lees meer over meten van de betonrijpheid

Bouwen doen we samen

Wij denken graag met u mee over hoe we het verhardingsproces van beton beter en sneller kunnen laten verlopen. Onze oplossingen voor het meten en versnellen van koude- en warme gietbouw verhogen de efficiëntie van uw project. We vertellen u er graag over.

Contact
Bouwen doen we samen

Onze projecten