Van hoe het begon tot nu

Gerard Verboom Installatietechniek is ontstaan in 1956 met de aankoop van een bakfiets door de oprichter Gerard Verboom. Met de verkoop van olie en gas aan particulieren en het plaatsen van propaangastanken verdiende hij lange tijd zijn geld. De vraag of hij ook beton kon verwarmen met gaskanonnen was uiteindelijk de impuls voor het ontstaan van het bedrijf in zijn huidige vorm. In 1988 nam Krijn Verboom het bedrijf over van zijn vader Gerard. In 2012 overleed Krijn plotseling. Sindsdien zijn zowel Beton- als Installatietechniek in het bezit van Xander Schuite.

Verboom Betontechniek

MC 841De MC841 in gebruikIn 1983 werd Verboom Betontechniek opgericht voor de ontwikkeling van apparatuur ter bepaling van de druksterkte van beton op basis van de, destijds niet officieel erkende, gewogen rijpheids methode. Een jaar later werd de MC841 geproduceerd, een rijpheidscomputer met een revolutionaire toepassing die de gewogen rijpheid berekende door meting van betontemperatuur en de druksterkte van beton vaststelde. Toen in 1986 de gewogen rijpheidsmethode werd toegevoegd aan de bouwvoorschriften en Verboom Betontechniek de MC862 op de markt bracht, is het bedrijf in een stroomversnelling geraakt. De meest recente versie van de Rijpheidscomputer is de MCR-21. Deze computer is nu ook op afstand online en realtime uit te lezen via het webportaal van Verboom.

Verboom Installatietechniek en Betontechniek zijn in de kern twee aparte bedrijven, maar de activiteiten zijn complementair en in de markt opereren de bedrijven regelmatig als één geheel.

Verboom vandaag de dag

Als marktleider zijn we constant bezig met betrouwbare oplossingen om u onder andere te helpen bij het verharden van beton. Veel van onze producten hebben we zelf ontwikkeld waarbij we extra hebben gelet op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dat onze producten breed in de markt worden gebruikt, zien wij dan ook als een groot compliment. Onze producten zijn te koop en te huur.

Cookies - Privacy - Disclaimer - Verboomtechniek.nl - Copyright 2017 - 2019

Login